Kennismakingsactie

Ben je nog geen NVM-lid?
Bij je bestelling ontvang je een gratis exemplaar van de Modelbouwer! Hiermee kun je kennismaken met het magazine dat NVM leden ontvangen. Bij het magazine zit een aanmeldingsformulier, deze kun je invullen als je gebruik wilt maken van een NVM-lid lidmaatschap. Je krijgt als NVM-lid een mooie korting op je bestellingen bij modelbouwtekeningen.nl, 25 procent korting bij het bestellen van tekeningen en NVM-boeken en 10 procent korting op overige boeken. 

Wat is de Modelbouwer?
De Modelbouwer is het meest veelzijdige modeltijdschrift van het Nederlands taalgebied. Werkelijk alle soorten modelbouw komen aan bod: schepen, vliegtuigen, wagens en rijtuigen, stoom, auto’s, treinen enz. Dat biedt eindeloze mogelijkheden om van elkaars werkstukken te genieten en nieuwe vaardigheden en technieken te leren. De 60 pagina’s dikke Modelbouwer verschijnt 10 maal per jaar en is het officiële tijdschrift van de Nederlandse Vereniging van Modelbouwers.


Nieuwsgierig naar de Modelbouwer? Blader hier onder een exemplaar door!


Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »